A Strawberry Goldens Kennelben jelenleg nincsenek gazdira váró kölykök.

Amennyiben tőlünk szeretne kiskutyát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön:
info@strawberrygoldens.hu

A Strawberry Goldens Kennel egy kis, családi Golden retriever kennel. Tudjuk, hogy Golden retriever kutyáink számára fontos a család, a figyelem, szeretet, ezért velünk élő kutyáink száma is csak annyi lesz, amennyi állandó részese lehet családi életünknek.

Nekünk nem fontos, hogy sok kutyát adjunk el, akkor születik nálunk alom, ha maga a párosítás izgalmas a számunkra, így olyan párosításokat igyekszünk összehozni, amiből mi magunk is örömmel tartunk meg kölyköt, ha épp megtehetjük.

Kiemelten fontos, hogy a kicsik megbízható, szerető gazdikhoz, családokhoz kerüljenek, akiknek természetesen mindig a segítségére vagyunk és leszünk.

Kérjük, azok jelentkezzenek, akik alaposan végiggondolták mivel jár egy kiskutya felnevelése és tartása!

A kölyköket kizárólag 8 hetes koruk betöltése után, chip-pel, törzskönyvvel, megfelelő oltásokkal ellátva adjuk át. Minden gazdi egy különleges csomagot is kap hasznos tanácsokkal, meglepetésekkel, és természetesen az első napokhoz elengedhetetlen kiegészítőkkel. (info@strawberrygoldens.hu)

Bár minden tőlünk kikerült kölyök chip-pel van ellátva, fontosnak tartjuk – pláne a kezdeti időben, amíg esetleg még kevésbé hallgat a nevére -, hogy kutyabiléta is legyen a kutyák nyakában. Nekünk és legtöbb ismerősünknek a legjobban a kutyabiletak.hu által forgalmazott svájci Red Dingo biléták váltak be. Nagyon tartósak, szépek, a gravírozás sem kopik le róluk, és sajnos/szerencsére már nagyon jó szolgálatot tett néhány esetben! Fontos a kutyafekhely is. Ebből nekünk (illetve kutyáinknak) legjobban a memóriahabos kutyafekhely jött be. Itt olvasható el, hogy miért jó a memóriahabos kutyafekhely.

Előző párosítások:

S-betűs (Sea) alom

ShCH, CH Marybel Miracle Midsummer “Mira” – ICH Marybel Star Stream “Hector”

6 fiú és 3 lány
Születési idő: 2015.02.01.

Bővebb infó ezen az oldalon.

F-betűs alom

JCH, CH, SCH Ashbury Eternal Dream “Ginny” – ICH, ISCH, FTCH Furyo Noroy du Plessy “Furyo”

5 fiú és 3 lány
Születési idő: 2012.05.09.

Bővebb infó ezen az oldalon.

C-betűs alom

CH, SCH Erdőskerti Orsi “Szamóca” – WW ’10, Int.CH Ashbury Conan Doyle “Willow” 

5 fiú és 7 lány
Születési idő: 2011.04.15.

Bővebb infó ezen az oldalon.

Mielőtt kutyát venne, olvassa el az itt található információkat: https://goldenretrieverkolyok.hu/

Döntse el, mennyit szeretne áldozni a megvásárlásra, és igyekezzen elkerülni a szaporítókat!!! Szerencsére ma már több jó kennel is van az országban, így megbízható (!) helyről választhat magának kedvencet. Sajnos sokan visszaélnek az emberek jóhiszeműségével, de némi segítséget talál itt a szaporítók elkerülésére: https://goldenretrieverkolyok.hu/ki-a-szaporito/ és ezt https://goldenretrieverkolyok.hu/ne-legyen-a-szaporito-buntarsa/

Kívánjuk, hogy akár menhelyről, fajtamentőktől, más megbízható kennelből, vagy tőlünk választ kutyát, legyen olyan szerencsés és felhőtlenül boldog vele, amilyennek mi mondhatjuk magunkat! Csodálatos évek várnak Önre!