Jelenleg nincsenek elérhető kiskutyák.

Utoljára 2023. április 21-én születtek kölykök a Strawberry Goldens Kennelben.

Valamennyi kölyök csodás családhoz került és gyönyörűen fejlődik.

A párosításról – Freya és Oscar -, a szülők egészségügyi és egyéb eredményeiről, felmenőikről a linkre kattintva talál bővebb információt.

Amennyiben tőlünk szeretne kiskutyát, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön: info@strawberrygoldens.hu

Kérjük, azok jelentkezzenek, akik alaposan végiggondolták, mivel jár egy kiskutya felnevelése és tartása!

A kölyköket 8 hetes koruk betöltése után, tenyésztői szerződéssel, chip-pel, származási lappal (ez a "törzskönyv" hivatalos elnevezése), megfelelő oltásokkal ellátva, egészségügyi kiskönyvvel adjuk át. Minden gazdi egy kezdő csomagot is kap hasznos tanácsokkal, meglepetésekkel, és természetesen az első napokhoz elengedhetetlen kiegészítőkkel.
A Strawberry Goldens Kennel egy kis, családi golden retriever kennel, így nálunk ritkán születnek kiskutyák. Most hosszú idő után egy számunkra fontos és különleges párosítás eredményeként ismét a kölyköké lesz a főszerep. Reméljük, rájuk is olyan büszkék lehetünk, mint a korábban nálunk született kutyákra!

A nálunk születő kölykök és szüleik a GRK (Golden Retriever Kör) tenyésztési szabályzatában meghatározott valamennyi kritériumot teljesítik, a gazdikhoz kerülésük előtt a kicsiket az egyesület szakemberei ellenőrzik.

Igyekezzen elkerülni a szaporítókat! Ma már több megbízható kennel van az országban, de a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületnél található kutyák közül is tud választani. Sajnos sokan visszaélnek az emberek jóhiszeműségével, de némi segítséget talál itt a szaporítók elkerülésére: https://goldenretrieverkolyok.hu/ki-a-szaporito/ és ezt https://goldenretrieverkolyok.hu/ne-legyen-a-szaporito-buntarsa/.

Hogyan lehet gazdi?

Korábbi almok

A fajtáról, tenyésztő keresésről, a kutyával való életről és egyéb velük kapcsolatos dolgokról sok hasznos információt talál ezen az oldalon: https://goldenretrieverkolyok.hu/

Kívánjuk, hogy akár menhelyről, fajtamentőktől, más megbízható kennelből, vagy tőlünk választ kutyát, legyen olyan szerencsés és felhőtlenül boldog vele, amilyennek mi mondhatjuk magunkat! 

Csodálatos évek várnak Önre!